Bo på Bakkegården

Ældrecentret Bakkegården ligger i Randers by tæt på Regionshospitalet og grønne områder.

Bakkegården består af 102 ældreboliger med kald. Vores beboere er som udgangspunkt forholdsvis friske og kan mange ting selv.

En ældrebolig på Bakkegården er på mange måder som et hvert andet lejemål – blot med den forskel, at der er hjælp og støtte fra fagpersoner lige ved hånden.

Når du er flyttet ind, er boligen dit private hjem, og du kan leve hverdagslivet, som du gjorde tidligere. Kan du lide at sove længe, læse gode bøger, se TV og få besøg af familien, så kan du stadig gøre det i din ældrebolig.

Med udgangspunkt i dine ønsker og din livshistorie planlægger vi en døgnrytme, der tager hensyn til, hvornår du har behov for hjælp (f.eks. til sengetid), og hvornår du står op om morgenen.

Der er ikke besøgstid i din bolig. Det er dit hjem, og du bestemmer selv, hvornår du vil have besøg, og hvem du vil have besøg af.

Du bestemmer også selv, om du vil spise i din bolig eller i caféen sammen med andre. Du kan også veksle mellem at spise for dig selv og sammen med andre, hvis du har lyst til det.

Hvis du har lyst, kan du deltage i forskellige aktiviteter med personalet og andre beboere på Bakkegården.