Aktiviteter for beboere

Vi gør meget ud af aktiviteter på Bakkegården, og der er aktiviteter for enhver smag.

På Bakkegården holder vi blandt andet af at danse, holde fester og tage på udflugter.

I Bakkehuset ligger vores café og aktivitesrum, som begge er omdrejningspunkt for mange gode arrangementer, f.eks. koncerter, fællessang, teater, foredrag m.m. Bakkehuset ligger centralt mellem boligerne på Bakkegården, så det er let at komme forbi til et arrangement.

Om sommeren holder vi grillarrangementer, hvor der kan købes mad og drikkevarer.

Vi har en bus, som vi bruger til forskellige ture, f.eks. indkøbsture, ture til havet eller ture ud for at se på juleudsmykninger forskellige steder i byen.

Du kan også deltage i gudstjenester og seniordans.

Flere af vores mandlige beboere deltager i en mandegruppe, hvor de drikker kaffe, tager på små ture. m.m.

Flere af vores kvindelige beboere deltager i en hobbygruppe, hvor de laver noget kreativt (f.eks. strikker eller hækler) og hygger sammen.

Når personalet har hunde med på arbejde, har det stor effekt på humøret. Vi har derfor lavet en aftale med TrygFondens Besøgshunde, så vi kan få besøg af flere firbenede venner.

Efter aftale med personalet kan du selvtræne i vores træningslokale.

Nogle af aktiviteterne på Bakkegården skal du visiteres til at deltage i. Henvend dig derfor til personalet, hvis du gerne vil deltage i aktiviteterne.

Mange af aktiviteterne på Bakkegården er også åbne for personer, som ikke bor på centret. Disse aktiviteter kan du se på opslagstavlen ved indgangen til Bakkehuset og her på Bakkegårdens hjemmeside.