Velkommen til Bakkegården

Bakkegården ligger centralt i Randers med få minutters gang til butikker. Selv om centret ligger inde i byen, er det tæt på grønne områder.

Bakkegården har i alt 102 boliger, der fungerer som selvstændige lejligheder.

Der er busstoppested lige ved døren, så det er let at komme til og fra centret.

Vi gør meget ud af aktiviteter på Bakkegården. Vores café, hvor omkring 50 borgere spiser dagligt, og vores aktivitetscenter ligger centralt mellem lejlighederne, så det er let at komme forbi til et arrangement. I aktivitetscentret er der noget for enhver smag. Vi holder blandt andet af at danse, holde fester og tage på udflugter. En gruppe frivillige arrangerer aktiviteter på centret.

Vi lægger meget vægt på kvalitet i den service, vi tilbyder borgerne, og at alle mødes med respekt, omsorg og forståelse.

Vi arbejder ud fra værdierne ordentlighed, ligeværdighed, forskellighed, udvikling, frihed og åbenhed.

Vi mener, at følelsen af at høre hjemme er et vigtigt udgangspunkt for glæde og kvalitet.

Faciliteter

På Bakkegården har vi bl.a. en café, et aktivitetscenter, et stort træningslokale, et lille festlokale og et gæsteværelse, som man kan leje.

Bakkegårdens café er omdrejningspunkt for mange gode arrangementer. Det kan f.eks. være koncerter, fællessang, teater, foredrag m.m. Man behøver ikke bo på Bakkegården for at deltage - alle er velkomne. Døren er altid åben - så kig forbi os til en kop kaffe i caféen eller deltag i nogle af vores arrangementer.

Vi har et træningslokale, som bliver brugt til vedligeholdelsestræning og selvtræning.

På Bakkegården er der et lille festlokale, som kan lejes for et mindre beløb. Du og dine pårørende står selv for rengøring efter brug. Bakkegården har også et enkelt gæsteværelse, som kan lejes af pårørende, der kommer langvejs fra. Hvis du og dine pårørende ønsker at leje festlokalet eller gæsteværelset, skal I aftale det med den administrative medarbejder på Bakkegårdens kontor.

Vi har AV-udstyr, som inkluderer et active board, der kan tilsluttes TV, DVD eller PC. AV-udstyret kan bruges til møder og foredrag m.m.

Derudover har Bakkegården også fællesrum, vaske-/tørrerum og elevator.

Der er et dejligt udeområde ved Bakkegården.