Velkommen til Bakkegården

Velkommen til Bakkegården

På centret har vi en bred vifte af faglige velkvalificerede medarbejdere, som sørger for den bedst mulige pleje og trivsel ved at følge nogle af Randers Kommunes værdier om ordentlighed, ligeværdighed, forskellighed, udvikling, frihed og åbenhed.

Bakkegården er et godt sted at være, både som borger og personale. Vi lægger meget vægt på kvalitet i den service vi tilbyder borgerne, og at alle mødes med respekt, omsorg og forståelse.

Følelsen af at høre hjemme er et vigtigt udgangspunkt for glæde og skabelse af kvalitet. Her har du mulighed for at deltage i de mange aktiviteter der dagligt foregår rundt i huset.

Cafeen er omdrejningspunkt for mange gode arrangementer. Det kan eksempelvis være koncerter, fællessang, teater, foredrag m.m. Man behøver ikke bo på Bakkegården for at deltage, alle er velkommen. Døren er altid åben - så kig forbi os til en kop kaffe i caféen eller deltag i nogle af vores arrangementer.

Der er gode busforbindelser lige uden for . Buslinie 1 og 5 går lige udenfor døren. Der er ca. 500 m. til nærmeste indkøb.